banner137
banner25

Zıpkınkurt "ek süre 28 Şubat'ta sona eriyor!"

 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, sigorta prim borçlarını yapılandırma ödemelerindeki ek sürenin 28 Şubat'ta sona erdiğini bildirdi.

Başkan Zıpkınkurt, yaptığı yazılı açıklamada, yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların gerekli işlemleri yapmaları gerektiğini belirtti.

Yapılandırmanın önemli bir avantaj sağladığını aktaran Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

"Yapılandırılan borçlarda gecikme zammı uygulanmayacak. 2018 yılının Aralık ve 2019 yılının Ocak aylarında ödenecek taksitler ile 31 Aralık 2018'de ödenmesi gereken Genel Sağlık Sigortası prim borçları, gecikme zammı ve cezası veya geç ödeme zammı uygulanmaksızın Şubat sonuna kadar ödenebilecek. 

Yapılandırmadan yararlananlara, borçlarından dolayı icra takibi ve haciz işlemi yapılmayacak. Yapılandırma haklarını devam ettiren işverenler borcu yoktur belgesi alabilecek ve istihdam teşviklerinden yararlanabilecek. Bağ-Kur'lu sigortalılar hizmet sürelerini dondurarak veya yapılandırmalarını devam ettirerek sağlık hizmetlerinden yararlanmaya başlayabileceklerdir."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30