banner137
banner25

Zinaya karşı 8 bin imza!
Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, ''İl ve ilçelerimizde yürüttüğümüz 'zina suç sayılsın' imza kampanyasında 8 bin imza topladık'' dedi.
Demirkıran, Tahmis Meydanı'nda imza kampanyası standında yaptığı açıklamada, parti olarak iyilik ve güzelliklerin yaşanması, çirkinliklerin ortadan kalkması için çalıştıklarını savundu. Türkiye'nin birçok yerinde zinanın suç sayılması amacıyla imza toplamaya çalıştıklarını ifade eden Demirkıran, ''İl ve ilçelerimizde yürüttüğümüz 'zina suç sayılsın' imza kampanyasında 8 bin imza topladık. Bu kapsamda ülkemizde toplanan diğer imzalar genel merkezimizce TBMM Başkanlığı'na iletilecektir. Böylece zinanın tekrar suç kapsamına alınması yönündeki kamu oyu talebi anlatılmıştır'' diye konuştu.
Demirkıran, dünya ve ahiret saadetine kavuşmak için insanlara düşen görevin dinin prensiplerine sarılmak olduğunu ifade etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30