banner137
banner25

Yunanistan'a da karıştı!

Hamdi Sedefçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte sivrisinek sayısının artmasının Yunanistan'ın kriz nedeniyle sivrisinekle mücadele edememesinden kaynaklandığını bildirdi.
Yunanistan'dan gelen sivrisineklerle mücadele için ekip sayısını artıracaklarını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:
''Edirne sınır kenti, şu anda biliyorsunuz Yunanistan'da kriz var, krizle birlikte Edirne'de sivrisineğin çoğaldığını da biliyorsunuz. Edirne'de adeta sivrisinek istilası var. Belediye olarak ocak ayından beri sinekle mücadelemize rağmen bu yıl geçen yıldan 2 kat fazla sivrisinek mevcut. Ben üzüldüm, emek verdik, sinekler çoğaldı. Araştırma yaptırdık, gördük ki bu sene Yunanistan'da sinekle mücadele yapılmıyor, Yunanistan'daki sinekler bize geliyor. 3 araçla sivrisinek mücadelesini sürdürüyoruz, halkımız bizi mazur görsün, bu sinekler Yunanistan'dan gelen sinekler.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30