banner137
banner25

Yunan turizm şirketi turlarını iptal etti!

Yunanistan Kara Kuvvetleri’ne bağlı iki Yunan askerinin Arda nehri kıyısında bulunan Maraş köprüsü yakınlarından Türk kara sınırını ihlal etmesi ile başlayan süreçte ilk misilleme geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu yağan yoğun kar yağışından dolayı sınır ihlali yaparak Türk tarafına geçen iki Yunan askerinin tutuklanmasının ardından başlayan diplomatik girişimlere Yunan turizm firmaları da destek vermeye başladı.

Orestiada (Kumçiftliği)’nde hizmet veren Alpino Tours adlı firma sosyal medya hesabında yaptığı çağrıda iki askerin serbest bırakılana kadar Türkiye’ye olan tüm gezi ve turlarını iptal ettiğini açıklayarak Yunan halkına destek çağrısında bulundu.

Firmanın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıya göre “Ofisimiz Türkiye'ye yönelik tüm gezileri süresiz ve sorunun komşularımız Türk’lerle barışçıl olarak çözülünceye kadar ertelemektedir. İki Yunan askere dayanışma örneği olarak, ki tutuklanmaları için de herhangi bir neden yoktu”şeklinde yaptıkları paylaşım sonrası yapılan yorumlarda da Türkiye’ye gidilmemesi yönündeki görüşleri ağrılık kazanıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30