banner78
banner25

Yörük
AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük ''Hepimiz Atatürkçüyüz, hepimiz cumhuriyetçiğiz ve Atatürk'ü en az onlar kadar çok seviyoruz'' dedi.
Yörük, Atatürk'ün vefatının 74. yıl dönümü nedeniyle, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu özlemle ve minnetle andıklarını belirtti.
Partilerinin ''Atatürk düşmanı'' gibi gösterilmek istendiğini, bundan da çok rahatsız olduklarını ifade eden Yörük, ''Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Türkiye genelinde çok başarılı çalışmalar yapıyoruz. Bize vuracakları başka alan oladığı için bizim Atatürkçü olmadığımızı iddia ediyorlar. Bu şekilde pirim yapmaya çalışıyorlar. Bu beni ve bütün arkadaşlarımı çok acıtıyor. Hepimiz Atatürkçüyüz, hepimiz cumhuriyetçiğiz ve Atatürk'ü en az onlar kadar çok seviyoruz'' dedi.
Kadın Kolları Yürütme Kurulu Mali İdari İşler Başkanı Güler Devren ise Atatürk'ün Türk toplumunun yeniden şekillenmesinde, Türk kadının rolünü çok iyi kavradığını ve eğitime ayrı bir önem verdiğini söyledi.
Atatürk'ün bu konuda dünyanın pek çok ülkesine örnek olduğunu kaydeden Devren, ''Siyasette kadının yer edinebilmesi, karar mekanizmalarında yer almasında kadın bakış açısının yansıması son derece önemlidir. Kadınlarımız, çocuklarımızın geleceği için daha bilinçli olarak sorunların çözümü noktasında mutlaka aktif rol almalılar. Bir anne olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir evladı dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren Zübeyde Hanımı da rahmetle anıyorum'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30