banner137
banner25

Yine yenilgi!
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Olin Edirne'yi 74-62 mağlup etti.
Maça her iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. İlerleyen dakikalarda ev sahibi takım Jelinek ve Davud ile sayı bulurken, konuk takım Ali, Prince ve Mutlu'nun basketleriyle ilk periyodu 15-24 önde tamamladı.
İkinci periyotta boyalı alanda Parakhouski, Mehmet Yağmur ve Jelinek'in atışlarını iyi değerlendiren ev sahibi takım, 15. dakikada öne geçti. (27-26) Üstünlüğünü koruyan sarı-yeşilli ekip, devreyi 33-32 önde tamamladı.
3. periyotta Ali ve Holston'un sayılarıyla etkili olan Mersin ekibi, periyodun bitimine 5 dakika kala öne geçti. (38-45) Oyunun kontrolünü ele alan konuk takım, son periyoda 46-57 önde girdi.
Son periyotta Ali, Hakan Köseoğlu ve Holston'un basketleriyle farkı artıran Mersin Büyükşehir Belediyesi, Olin Edirne'yi 74-62 yendi.
Öte yandan, maçın bitimine 2 dakika kala Olin Edirne taraftarları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı, rahatsızlanan bir taraftar polis tarafından dışarı çıkarıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30