banner137
banner25

Yine silahlar konuştu!13 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti!

Edirne’nin son yıllarda en hareketli mahallelerinden olan ve sürekli adı cinayetler,silahla yaralamalar gibi asayiş olayları ile anılan Menzilahır mahallesinde bu sabah yine bir cinayet işlendi.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde aralarında husumet olduğu belirlenen iki ailenin çocuklarından biri husumeti bulunan ailenin çocuğuna yakın mesafeden üç el av tüfeği ile ateş etti.Deli Selim sokak üzerinde meydana gelen meydana gelen olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen polisler mahalleyi abluka altına alırken,ağır yaralı olan ve vücudunun değişik yerlerine saçmalar isabet eden 13 yaşındaki E.M. yaralı olarak Sultan Birinci Murat Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 13 yaşındaki E.M. yaşamını yitirdi.Olayın duyan yakınları ise hastaneye gelerek sinir krizi geçirdi.Polis geniş güvenlik önlemi alarak olayların büyümesini engelledi.

Yine aynı olayda mahallede oyun oynayan bir başka çocuk ise ateş edilen silahtan çıkan saçmalarda isabet aldı ve ayağından yaralandı.Yaralı çocuğa Sultan Birinci Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale ile ayağına isabet eden saçma çıkartıldı ve taburcu edildi.

Olayı gerçekleştiren 14 yaşındaki U.B. ise olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karıştı.Mahallede arama faaliyetlerini yoğunlaştıran polis ekipleri kaçan U.B isimli genci yakalayarak gözaltına aldı.Suç aleti tüfeği ise attığı yerden polis ekipleri aldı.

Yapılan ilk soruşturmada olayın geçmiş yıllara dayanan bir husumetten kaynaklandığı ve 8 yıl önce Uğur Dalbüken  isimli şahsın Aydoğan Mermi isimli şahıs ile tartıştığı ve sonrasında Aydoğan Mermi’yi vurduğu ve yaşamını yitirdiği,14 yaşındaki U.B. isimli şahsın ise 8 sene önce olayı gerçekleştiren Uğur Dalbüken' in yeğeni olduğu ve bugün yaşamını yitiren 13 yaşındaki E.M.’nin 8 yıl önce ölen Aydoğan Mermi’nin oğlu olduğu ve bu yüzden husumete dayalı bir cinayet olduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor…

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30