banner78
banner25

Yine kaza;Yine ölüm!
Edirne'de yolun karşısına geçmeye çalışan kişi, tırın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Havsa istikametinden Edirne istikametine gitmekte olan İzzi Yaktubay (59) yönetimindeki 31 K 1418 plakalı tır, Kırklareli kavşağı yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Recep Erkan'a (41) çarptı.
Olay yerinde yaşamını yitiren Erkan'ın, otomotiv firmasında bekçilik yaptığı öğrenildi.
Erkan'ın cesedi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Soruşturma sürdürülüyor.
Kazanın duble yol çalışmaları sırasında duble yolda meydana gelmesi ve yolun tek şeridinin trafiğe kapalı olması ihmal varmı sorularını akıllara getirdi.Öte yandan yetkililer tır sürücüsünün kavşağa takometre kontrolüne göre 82 km hız ile yaklaştığını ve hız tabelasınında 70 km yi işaret ettiğine dikkat çektiler.Kazada yaşamını yitiren yaya Recep Erkan'ın ise karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı yerin yanlış olduğu belirtilerek yaya kusuruna da dikkat çekildi.
Tır sürücüsü İzzi Yaktubay ise yayayı fark ettiğini ancak frene basması ile yayanın tır aracının sağ kapı kısmına vurduğunu gördüğünü belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30