banner137
banner25

Yerinden söktüler!

Edirne Valisi Ekrem Canalp’in talimatıyla Edirne Çevre Koruma Vakfı tarafından yaptırılan ve Saraçlar Caddesi'ne öz çekim yapılması için konulan Mimar Sinan’ın heykeli 24 saat durmadan kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yerinden söküldü.

Cadde üzerinde bulunan parke taşlara gelişi güzel monte edilen heykelin komple yerinden çıkartıldığı ve monte edilen taşlarla birlikte yerinden söküldüğü görüldü.

Konu hakkında çevrede yaptığımız araştırmada heykelin bazı kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından yerinden çıkartılmış olabileceği ifade edilirken, “zaten yeri ile ilgili sosyal medyada yeri ile ilgili olumsuz paylaşımlar yapılmıştı.Koskoca mimar’ın heykelini bile bu teknoloji ile yerine oturtamayanlar Sinan’a saygı kavramını ağzına bile dolamasınlar” diyerek hem yerinden sökenlere hemde montajı yapanlara tepki göterdiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30