banner137
banner25

Yeni binadan eski binaya taşınabilir!

2015 yılı’nda hizmete giren ve 100’ün üzerinde polikliniği, 62 dönüm arsa üzerine 72 bin metrekare kapalı olan olarak inşa edilen ve Edirnelilere hizmet veren Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi zaman zaman yoğunluğu kaldıramaz hale geliyor.

Vatandaşların dertlerine çare aramak için geldiği hastane de yaşanan yoğunluğun gerek doktor,gerek çalışan, gerekse vatandaşları mağdur ettiğini düşünen yetkililer yükün bir bölümünü alabilmek adına bazı bölümleri eski hastanenin olduğu bölüme geri taşımayı düşünüyor.

Özellikle Fizik Tedavi bölümünü Sarıcapaşa mahallesinde bulunan eski hastanenin olduğu alana taşımayı düşünen yetkililer bu sayede hastaların daha iyi hizmet alacağına inanıyor.Yeni hastanenin giriş katında faaliyet gösteren Fizik Tedavi bölümünü eski hastane bahçesinde bulunan ve daha önceleri Dahili Birimler Bölümü olarak hizmet veren binaya taşımayı hedefleyen yetkililer bu sayede hem hasta memnuniyetini hemde bölgenin yendien hareketlenmesini amaçlıyorlar.

Düşüncenin uygulamaya geçmesi ile fizik tedavi konusunda yeni alınacak bazı cihaz ve ekipmanlar sayesinde bölgenin en önemli fizik tedavi merkezlerinden birini oluşturmayı düşünen yetkililer gelen hastaların tedavilerinin sıra beklemeksizin yapılacağını ifade ediyorlar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 5 yıl önce

işini bilmeyen çavuşlar...

banner30