banner137
banner25

Yaya ve sürücüler sorun yaşıyor!

Edirne şehir içinde bulunan yollardaki çizgilerin silik ve belirsiz olması sürücü ve yayalar için sorun yaratıyor.

Özelikle Avrupa’ya açılan kara sınır kapısının Edirne’de olması ve komşu ülke vatandaşlarının sürekli olarak Edirne’de olması en çok yabancı ülke vatandaşları için sorun teşkil ediyor.

Avrupa’da trafik kurallarının önemli olduğu ve temelde verilen eğitimden gelen disiplinle farklılıklarını gösteren araç sürücüleri zaman zaman sorunlar yaşıyorlar.Yaya geçidine yaklaşıldığında mutlak surette yayaya yol veren sürücüler bazen çizgilerin silik olmasından dolayı sorun yaşıyorlar.Çizgilerin silik olmasının sürücü ve yaya güvenliği açısından öneli olduğunu belirten vatandaşlar çizgilerin silinmeden yenilenmesini istiyorlar.

Çizgilerin Edirne Belediyesi ekipleri tarafından çizildiğini ve uzun süreli dayanmadığını belirten vatandaşlar “bazı yerlerde çizgiler yollardaki gelinlik gibidir.Yol medeniyet çizgiler ise bunun tacıdır.Çizgilerin bakımsız ve silik olması hoş gözükmüyor ve yayalar ile sürücüler arasında sorun yaşatıyor”diyerek çizgilerin yenilenmesini istediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30