banner78
banner25

Yaşam merkezi açılacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, açılması planlanan yaşam merkezini ziyaret etti.

Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, yaşam merkezinde Satranç, Drama-Tiyatro Atölyesi, Dart, Masa Tenisi, Resim Atölyesi, Anne-Çocuk Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi ile içinde bilgisayarların da bulunacağı kütüphanenin yer alacağı belirtildi.

Yaşam merkezinden çocukların ücretsiz olarak yararlanacağını belirten Gürkan, şunları kaydetti:

"Çocuklar çeşitli konularda eğitim alabileceği sosyal yaşamda kendilerini daha iyi ifade edebilecek kazanımlar elde edecek. Yaşam merkezi 1 Ekim Pazartesi günü törenle açılacak. Geleceğin teminatı çocuklar için sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Çocuklarımız, ülkemizin geleceği. Onlar ne kadar bilinçli, kültürlü, eğitimli olursa Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız daha da kolay olacaktır. Bu yaşam merkezi ile Edirne'ye 4 merkez kazandırmış olduk. Şimdiki hedefimiz de bir kreş açarak beşinci merkezi Edirneliler ile buluşturmak. Dün olduğu gibi bugün de aydınlık yarınlar için çalışmaya, daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın her zaman yanınızdayız."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30