banner78
banner25

Yaralanan sürücü kaçtı!

Edirne’de gün içerisinde tehlikeli araç kullandığı gerekçesi ile 112 ihbar hattına yapılan ihbarın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra,ihbara konu olan araç yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasına karıştı.

Edinilen bilgiye göre G.E.isimli şahsın kullandığı 22 HK… plakalı araç Hükümet caddesi üzeri Saraçhane kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek numara 118 sayılı iş yerinin duvarına çarptı.Çarpmanın etkisi ile iş yerinde ve araçta maddi hasar meydana gelirken,doğalgaz boru hattına da zarar verdi.

Kazanın şoku ile iş yerinde bulunanlar dışarı çıkarken,görgü tanıkları araç sürücüsünün yaralı bir şekilde aracından inerek hızla koşmaya başladığını ve alkol şişelerinin araçtan düştüğünü iddia ettiler.

Kazayı yaptığı iddia edilen şahsın tanıdıkları ise olay yerine polisten önce gelerek çekici ve şoför değişikliği konusunda girişim yaparken,iş yeri sahibiyle zaman zaman tartışma yaşadılar.Polisin olay yerine gelmesi ile aracı kullandığını ve kazayı kendisinin yaptığını iddia eden bir şahıs,yaşanan zararı karşılayacağını ve aracı kendisinin kullandığında ısrarcı oldu.İş yeri sahibi ise kazaya karışan şahsın kaçtığını yineledi.Olay yerine çağırılan bir vbaşka çekici ile araç otoparka çekildi.Aracın muayenesinin olmadığı ve tehliklei araç kullandığı gerekçesi ile aranmasının olduğu ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30