banner78
banner25

Yakalandı!

Edirne’de gece yarısı Karaağaç mahallesinde bulunan Timurtaş Camii’ne girerek talan eden ve sonrasında kayıplara karışan kişi tesadüfen yakalandı.

Timurtaş cami’ne sabaha karşı gelen ve içeride bulunan her şeyi yerle bir eden şahıs Jandarmanın olayı araştırmaya başlaması sonrasında ortaya çıktı.Cami içerisinde ve olay mahallinde inceleme yapan jandarma ekipleri daha sonra konuyu Edirne Emniyet Müdürlüğü ile paylaştı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan bir şahsın olduğunu ve elinde kesik olduğunun belirtilmesi üzerine sorgusunu derinleştiren ekipler olayı gerçekleştiren şahsın ilk olarak Karaağaç’ta bulunan askeri kışlaya girmeye çalıştığını daha sonra yaya olarak Lozan caddesini takiben Lalezar restorana geldiğini ve sabah saatlerinde içeri girerek bu işyerine de zarar verdiğini,şamdanları yerlere atarak masaları devirdiğini,piste çıkarak oynamaya başladığını, olayı gören bekçinin polise haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekiplerinin şahsı gözaltına aldığı anlaşıldı.

Şahıs burada yapılan sorgusunda olayı kabul ettiğini,psikolojisinin yerinde olmadığını ne yaptığının farkında olmadığını anlattı.Yapılan sorgu sonrasında adının Mustafa V.(22) olduğu anlaşılan şahıs sağlık kontrolünden geçirilmek üzere 1 Murat Devlet Hastanesi Acil servisine getirildi.Buradaki sağlık kontrolü sonrasında şahıs Jandarma’ya götürüldü.

Şahsın daha önceleri de çeşitli suçlara karıştığı bu ve benzer olayları gerçekleştirdiği öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30