banner78
banner25

Vurdumduymazlık!

Edirne Yüksel Yeşil İlköğretim okulu önünde bulunan yol üzerinde belediye tarafından açılan çukurun kapatılmaması tepkilere neden oldu.
2018-2019 Öğretim yılının başlaması ile çok sayıda öğrenci okullarana akın ederken Edirne Belediyesi Su Kanal Müdürlüğü tarafından açılan ve uzun bir süredir kapatılmayarak tedbirsiz bir şekilde öylece bırakılan çukur öğrenciler için tehlike saçıyor.Edinilen bilgiye göre belediye işçileri bir süre önce su patlağı olduğu gerekçesi ile kazı yapmış ve çalışmanın ardından okul kenarında bulunan yol üzerindeki çukuru kapatmayan çalışanların tehlikeye davetiye çıkarttığı görülmüştü.Okul önünün çamurdan bir tabaka işle kaplı olmasının yanında,açılan çukurun yaya kaldırımı kenarında bulunması tedbir alınmayarak uyarıcı bir levhanın olmaması öğrencilerin hayatının hiçe sayıldığını gözler önüne serdi.
Veliler ve okul yönetiminin defalarca belediyeye bu konuda uyarıda bulunduğu ancak çukurun kapatılmadığı öğrenildi.Belediye işçilerinin ise çukur kenarına dolgu malzemesi getiriip öylece bırakması ve çukuru kapatmaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30