banner78
banner25

Valilik afişleri toplattı!

Edirne’de yaşanan afiş polemiğine Edirne Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de dahil oldu.Edirne’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin alış verişlerde ve restoran gibi işletmelerde gördükleri aksaklıkların çözümü için oluşturulan Şikayet ve ihbar hattı bilgilendirme afişlerinin da hatalı basıldığı ortaya çıktı.

2 yıl önce bastırılan ve kentin değişik noktalarındaki reklam panoları ve alış veriş merkezleri,çarşı,Pazar ve iş yerlerine astırılan tanıtım afişi bugün Edirne Valiliği’nin talimatıyla toplatıldı.

Edirne Belediyesi tarafından bastırılan yeni yıl kutlaması ile ilgili olan afişlerde Edirne adının Bulgarca ve Yunanca yazmasına tepki gösterilmesinin ardından yapılan araştırmada aynı hatanın Edirne Valiliği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü afişlerinde de olduğunun anlaşılması üzerine Valilik afişleri toplattı.5 bin afişin imhasının yapıldığı ifade edilirken söz konusu afişlerin tamamının da toplatıldığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30