banner137
banner25

Vali Sözer
Son kararnameyle merkez valiliğine atanan Edirne Valisi Gökhan Sözer, övünülecek pek çok kıymete sahip Edirne'de görev yapmanın kendisini ve ailesini mutlu ettiğini belirtti.
Vali Sözer, yayımladığı veda mesajında, iki yılı aşkın süredir Edirne'de görev yaptığını anımsattı.
Edirne'de güzel dostluklar ve hatıralar edindiğini aktaran Sözer, şunları kaydetti:
''Osmanlı Devleti'nin başkenti, mefahirlerle (övünülecek şeylerle) dolu Edirne'de görev yapmak ve bu göreve layık olma çabam beni ve ailemi mutlu etmiştir. Dilerim bu ilde yaşayanlar ve bilvesile bu kenti tanıyacak olan herkes tarihin taşıdığı bu mutluluk ve esenlik havasını hep solurlar.
Görev yaptığım süre içerisinde, siyasi temsilciler, yerel yöneticiler, tüm kamu çalışanları ve sivil toplum kuruluşlarının Edirne'ye yararlı olma ve bana yardımcı olma çabalarını hep takdirle izledim. Görev ilişkimin bittiği bu günden sonra da Edirneliler ve onlara hizmet edenlerle hep dostluk ve hatıralar ilişkisi içerisinde olacağım. Herkes için sağlık, esenlik ve iyilik temennimi sunar arz-ı veda ederim.'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30