banner78
banner25

Vali Özdemir rahatsızlandı!

Edirne Valisi Günay Özdemir 10 Kasım törenleri sonrasında rahatsızlanarak hastaneye gitti.

Törenlere katılan ve ardından makamına geçen Vali Özdemir kendini iyi hissetmediği ve göğsünde ağrı olduğu gerekçesi ile makam aracıyla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi.Burada ilk muayene ve tetkikleri yapılan Vali Özdemir daha sonra kardiyoloji bölümüne alınarak burada kendisine anjiyo yapıldı.

Vali Özdemir’e yapılan anjiyo sonrasında konuşan Trakya Üniversitesi Rektörü Prf.Dr.Erhan Tabakoğlu Vali Özdemir’in anjiyo sonuçlarının temiz çıktığını ve anjiyo uygulandığını belirterek “kendisi bugün 10 Kasım törenleri sonrasında bir rahatsızlığı olduğunu ifade etti.Bizde kendisini hemen fakülte hastanemize getirdik.Tahlilleri yapıldı ve herhangi bir sorun olmasın diye hocalarımız anjiyo yapmayı uygun gördüler.Tüm tahlil ve anjiyosu çok iyi çıktı.Şu anda sayın Valimizin sağlık durumu gayet iyi.Korkulacak herhangi bir şey yok.Takibimizdedir”dedi.

Vali Günay Özdemir’in rahatsızlandığını duyan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve diğer ilgililerde hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldılar.Vali Özdemir’in tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edileceği öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30