banner137
banner25

Vali Duruer
Edirne Valisi Hasan Duruer, toplumsal sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının 2013 yılında da hakim olmasını temenni etti.
Vali Duruer, yayımladığı yeni yıl mesajında, her yeni yılın getirdiği iyimserlikle, herkesin kişisel ya da toplumsal olarak geleceğe dönük yeni umutlar ve yeni beklentiler içinde olduğunu belirtti.
Birlik ve beraberliğin daha da güçlenerek devam edeceğine inancının tam olduğunu ifade eden Duruer, şunları kaydetti:
''En büyük değerimiz olan ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2013 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, halkımızın daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacağına olan inancımız tamdır. Bu kapsamda olmak üzere; toplumsal sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının yeni yılda daha hakim olması en büyük dileğimdir.
2013 yılında ilimizin tarih, kültür ve doğal güzelliklerinin yanı sıra coğrafi, ekonomik ve turistik değerlerini de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Edirne'nin her yönüyle marka bir kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bu vesile ile Edirne'de yaşayan bütün hemşehrilerimin,her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30