banner137
banner25

Vali Duruer “Atatürk Kurtuluş savaşında kahramanlık destanını yazdı“
Edirne Valisi Hasan Duruer, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
Duruer, yaptığı yazılı açıklamada, Türk ulusunun yokluklar içinde olduğu sırada Atatürk liderliğinde Kurtuluş Savaşı ile kahramanlık destanı yazdığını belirtti.
Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Türk ulusunun bağımsızlığını ortaya koyduğunu ifade eden Duruer, şunları kaydetti:
''Ulusumuzun ve ordumuzun büyük özverisiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi ile bayrağımız özgürce dalgalanmış, bağımsız, laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti kurulmasının yolu açılmıştır. Bağımsızlık savaşının kazanılması ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında en önemli etken din, dil ve ırk ayrımı olmadan tüm vatandaşlarımızın ulus olma bilinciyle bütünleşerek bu vatana sahip çıkmalarıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.''

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30