banner137
banner25

Vali dediğin böyle olur!

Göreve geleli kısa bir süre olan ve ilk görev yeri Edirne olan Edirne Valisi Ekrem Canalp, sıcak ve babacan tavırları ile halkın gönlünde taht kurmaya başladı.

Mevki makam büyüklüğünü kenara bırakarak halkla iç içe olmayı tercih eden Vali Canalp örnek alınması gereken bir davranış yaparak takdir topladı.

Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Çöp Gazı Elektrik Üretim Tesisleri açılışından dönerken Kıyık caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanenin önünde oturan vatandaşları fark eden Vali Canalp makam aracını durdurarak vatandaşların yanına gitti.Kendisini tanıtan ve sohbet ortamına giren Vali Canalp’i şaşkınlıkla dinleyen vatandaşlar ilk şoku üzerlerinden attıktan sonra sohbeti koyulaştırdılar. Çay sevdiğini ifade eden ve soğuk havaya rağmen kapı önünde oturmayı tercih eden Vali Canalp kendisine gösterilen sıcak ilgi sonrasında vatandaşları da çay içmek için makamına çağırdı.Çayını keyifle yudumladığı görülen Valinin halkla bütünlemişmiş olması ise diğer vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.Çay sonrası kahvehanenin iç kısmına giren Vali burada da vatandaşları selamlayarak hatırlarını sordu.Vali Canalp daha sonra vatandaşların yanından ayrıldı.

Çay sohbeti yapan vatandaşlar ise “kendisi bir anda yanımıza geldi ve oturdu.Vali olduğunu söyledi ve Edirne hakkında bir iki sohbet ettik ve çayı ve sohbeti çok sevdiğini,bizlerinde kapı önünde oturduğunu gördüğü için geldiğini söyledi.Biz bu davranıştan çok memnunuz.Vali dediği böyle olur”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30