banner78
banner25

Vali Canalp Korona'daki son durumu net bir dille özetledi!

KOVİD-19 virüs salgını nedeniyle bugüne kadar yetkililerin ağzından net açıklamaların yapılmaması kent içinde şehir efsanelerinin yanında,dedikodularla beraber kirli bilgi akışında beraberinde getirirken, ilk resmi ve somut açıklamayı Edirne Valisi Ekrem Canalp Kakava ateşi yakıldıktan sonra yaptı.

Kakava ateşinin 14 asırlık bir geçmişe sahip olduğunu ve ilk defa coşkudan uzak olarak Korona virüs nedeniyle yakıldığını belirten Vali Canalp;millet ve devlet olarak virüsle mücadelede çok önemli bir noktada olduklarını,başarı grafiğinin Edirne olarak Türkiye ölçeğinde en iyi durumda olduğunu kaydetti.Her gün yapılan korona virüs mücadelelesi ile takdir toplayan Edirne Valiliği sağladığı bu başarı sonrası net bir açıklama yaptı.

Vali Canalp konuşmasında “Fedakarlık gösteren Edirnemiz'in bütün fertlerine buradan teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz mücadele, Türkiye çapında da Edirne çapında da çok iyi sonuçlar veriyor. Şunu memnuniyetle söyleyebilirim: Edirne'de de günden güne rakamlarımız çok güzel, çok iyi noktalara geldik.Son bir haftanın içerisindeki vaka ortalamamız 1 kişinin altında. Son iki gündür hiç vakamız yok. Son bir haftadır sadece 4 vakamız var. Şu anda hastanelerimizde yatan hasta sayımız son derece azaldı. İnşallah bu şeklide çaba göstermeye devam edeceğiz. Koronavirisü de etkin çabayla yeneceğiz."şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30