banner78
banner25

Vali Canalp " gazetecilerimiz,kamuoyu oluşturmak ve kamu vicdanının sesi olmak gibi kıymetli bir görevi üstlenmektedir!"

Vali Canalp'ten 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Vali Canalp yayımladığı mesajında ; " gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran değerli bir mesleği icra ettiğini belirtti.

Gazetecilerin vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında, doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak, milletin vicdanına ses olduğunu belirten Canalp, şunları kaydetti:

"Toplumun habere, bilgiye ve fikre ulaşmasını, haberin derlenmesini ve yayılmasını sağlayan gazetecilerimiz, aynı zamanda kamuoyu oluşturmak ve kamu vicdanının sesi olmak gibi kıymetli bir görevi de üstlenmektedirler. Basın çalışanlarımız bu yönüyle demokrasinin dayandığı temel güçlerden biri olan toplum adına denetleme işlevini de başarı ile yerine getirirler.  Son dönemde teknolojik gelişmeler ile bugün ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, televizyon ve radyolar ile ulusal ajanslarımızın temsilcileri sayesinde basınımız, internet aracılığı ile tüm dünyaya ulaşmakta ve başarılı çalışmaları ile ilimiz için bir gurur kaynağı olmaktadır.

Bu vesileyle basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarken başta görevi uğruna hayatını kaybeden tüm basın mensuplarını rahmetle anıyorum. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük özveri ile görev yapan siz değerli basın çalışanlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür temenni ediyorum."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30