banner78
banner25

Vali Canalp bir başına!

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü görevini yürüttüğü sırada 27 Ekim 2018 tarihi itibari ile Edirne Valisi olarak yapılan atamayla göreve başlayan Vali Ekrem Canalp görevde olduğu süre içerisinde en çok insan ilişkileri ile öne çıktı.

Mütevazı kişiliği,alçak gönüllülüğü ile insanların gönlüne taht kuran Vali Canalp,kahvelerde insanlarla oturdu,sohbet etti,dertlerini dinledi ve tebdili kıyafet dolaşarak kendi başına Edirne’yi tanımaya tanıdıkça çözmeye,çözdükçe de öğrenmeye çalıştı.

Zaman zaman çarşı pazarda görülen,zaman zaman aracının direksiyonuna geçen ve özel durumlar hariç hiçbir şekilde koruma almayarak yalnız başına dolaşmayı tercih eden Vali Canalp'in bugün yine Saraçlar caddesinde bir başına dolaşarak bir yerden bir yere gittiği görüldü.

Kendisini tanıyanların şaşkın bakışları ile caddede emin adımlarla ilerleyen Vali Canalp’i tanıyanlar ise kendisine şaşkınlıkla göz ucuyla selam verirken, kendisini tanımayanlarda onun Vali olduğunun farkında olmadan bir arada yürümeye devam ettiler.

Lacivert takım elbisesi,beyaz gömleği ile yalın bir kişilik çizen Vali Canalp’in son haftalarda yaşanan olaylardan sonra yalnız kalmayı tercih ettiği açıkça görüldü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30