banner78
banner25

Vali Canalp 10 Ocak mesajı yayımladı!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Canalp, mesajında, gazetecilerin gece gündüz demeden vatandaşları bilgilendirme adına görev yaptığını belirtti.

Türkiye’de gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihinin "Çalışan Gazeteciler Günü" olarak kutlanmaya başlandığını hatırlatan Canalp, şunları kaydetti:

"Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın en doğal hakkı olan zamanında, doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletimizin vicdanına ses olmaktadırlar.

Gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak; vatandaşlarımızın kesintisiz bilgi almasını sağlayıp aynı zamanda da Edirnemizin tanıtımına büyük katkı sunan tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini dilerim."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30