banner78
banner25

Vakıflar Bölge Müdürlüğünden büyük hassasiyet!

Mülkiyeti Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde bulunan Saraçlar caddesi üzerindeki Vakıf İş hanında yaklaşık 1 ay önce başlanan dış cephe onarım işinde sona yaklaşıldı.

İçerisinde bulunan kiracılara rahatsızlık vermeden devam eden ve ilk etapta çatı kısmının komple yenilenmesi,olukların değişimi ve sıhhi tesisat gibi işlerinin yapımı sonrasında başlayan dış cephe tadilatında bazı duyarlı vatandaşların yüklenici firmanın işini eksik yaptığı yönünde yaptığı şikayet üzerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilileri derhal müdahalede bulunarak tespit yapması büyük takdir topladı.

Dış cephede ısı yalıtım strafor malzemesinin yapıştırılması sırasında kullanılması gereken dubel ve çivi malzemelerinin kullanılmadığını fark eden bazı kişiler Vakıflar Bölge Müdürlüğüne durumu ilettiler.Yaşanan durumun yerinde tespiti için derhal devreye giren teknik personelin Vakıflar Bölge Müdürü Osman Günören’in talimatıyla inceleme yapmaya geldiği ve sıva altında kalan kısımları yeniden söktürerek tespit yaptırdığı görüldü.

Dış cephede iddia edilen çivi ve dubel olmadığı yönündeki şikayetin yapılan tespit sonrası sıvalar kaldırıldıktan sonra görüldüğü,iddia edilenin aksine tüm malzemelerin yerinde kullanıldığı görüldü.

Yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre teknik personelin bu konuda hassasiyet gösterdiği,özellikle ilimizde onarım altında bulunan bir çok Vakıf eserinde aynı hassasiyetin gösterildiği ifade edildi.

180 kadar iş yeri bulunan Vakıf İş Hanı’nda durumu gören iş yeri kiracıları “biz bu kadar ani refleks beklemiyorduk.Zaman zaman aramızda konuşuyorduk ama konu bölge müdürlüğüne iletilmiş ve bölge müdürü talimatıyla anında sıva sökümü yapılarak malzemelerin kullanılıp kullanılmadığını tespitinin yapılması bizi şaşırttı.Eğer her konuda bu tür hasiyet varsa helal olsun”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30