banner137
banner25

Uzunköprü festivalini eleştirdi!

Uzunköprü Festival programı ile ilgili Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı Recai Taşkın, “bu nasıl festival” diyerek festivali eleştirdi.

14 – 17 Eylül tarihleri arasında Uzunköprü’de yapılması planlanan festival ile ilgili açıklamasında; Taşkın, “Festivaller bir yerin tanınmasında, gelişmesinde faydalı olacak etkinliklerdir. Öyle de olmalıdır. Halkımız, Uzunköprü’de yapılacak festivali merakla bekledi. Ancak basında festival programının reklamlarını görünce hayal kırıklığına uğradı” şeklinde konuştu.

Recai Taşkın, “Bu nasıl bir festival, Uzunköprü’nün neyini tanıtıyor? İlçemizin dünya çapında ünlü taş köprüsünü reklamdan çıkarırsanız geriye ne kalır?” sorusunu yöneltti.

Taşkın ayrıca, “Kültür, Sanat ve Tarım Festivali olarak ilan edilen programda Tarım bunun neresinde?” sorusunu sorarak, Uzunköprü’nün buğdayı, ayçiçeği, yağ ve süt ürünleri ile Trakya’nın en önemli tarım alanlarına sahip olduğuna dikkat çekti.

“Festival deyince düzenleyenlerin herhalde aklı şarkı, türkü konserlerinden başka bir şey basmıyor” diyen Recai Taşkın, “Halkımız bu konserler için ilgililerin ceplerinden kaç para ödeme yapacaklarını merak ederek alın terlerinin sorumsuzca har vurup harman savrulduğundan şikâyet ediyor” açıklamasını yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30