banner78
banner25

Uymaz "otopark sorununu çözeceğiz!"

Gündüz esnaf ve kurum ziyaretleri, akşam ise mahalle yönetimleriyle bir araya geldikten sonra ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Koray Uymaz, yaşadığı kente hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Uymaz, esnaflarla bir araya gelemeye devam ediyor. Şehir ticaretinin kalbinin attığı Arasta ve Saraçlar Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek projelerini anlatan Uymaz, kimseyi mağdur etmeden ve vatandaşlarla iletişim kurarak en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını kaydetti.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada pazar yerleri ve otogar sorununa değinen Uymaz; “Şehir ticaretinin kalbinin attığı Saraçlar caddesinin biran evvel ayağa kaldırılması lazım. Bunun için de öncelikle otopark sorununun çözülmesi gerekiyor. Biz belediyeyi devir aldığımız zaman bu soruna kalıcı ve köklü bir çözüm getireceğiz. Belirlemiş olduğumuz şehrin muhtelif yerlerine katlı otoparklar yapmak suretiyle bu sorunu çözmeye kararlıyız. Cumartesi pazarını çok kısa bir sürede altında geniş otoparkı olan, halkın daha kolay alış veriş yapabileceği modern bir pazar yerine dönüştüreceğiz.  Ayrıca üzerinde durduğumuz en önemli konulardan birisi de otogar sorunu. Edirne Otogarı şuan çok bakımsız, metruk ve yıkık vaziyette. Onu acil olarak yıkıp, yenisini yapmamız lazım. Mevcut otogar Edirne’mize yakışmıyor. Şehre giriş yapan herkes öncelikli olarak otogarla karşılaşıyor.  Eksiklikler üzerinden siyaset yapmak istemiyorum ancak bunları görmezden de gelemeyiz. Otogarın ilimize yakışır bir şekilde yenileme projemiz var. Vatandaşımızın en iyi hizmeti almasını sağlamak için çok çalışacağız.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30