banner137
banner25

Uymaz "Edirne'nin beklemeye zamanı yok!"

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz, teşkilat üyeleriyle buluştu.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart akşamı Koray Uymaz'ın belediye başkanı olmasını kutlayacaklarını belirtti.

Seçim atmosferinin dostça geçmesini dileyen Aksal, "Cumhurbaşkanımız dün adayımızı açıkladı. Aynı zamanda CHP de kendi adaylarını açıkladılar. Ben buradan sayın Recep Gürkan'a da başarılar diliyorum. İnşallah çok güzel, dostça bir seçim olur. Ama bizim hedefimiz Edirne'ye hizmet etmek. Hizmetin de hangi partiden geldiğini biliyorsunuz." dedi.

Edirne'nin belediyeden kaynaklı pek çok ilde çoktan çözülmüş sorunları hala yaşadığını ifade eden Aksal, kentin çöp, çamur ve çukur içerisinde olduğunu ifade etti.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz, Edirne'nin Türkiye'de hizmetleriyle anılan bir şehir olmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

Edirneli'nin yıllarca belediye hizmetlerini almadığını ifade eden Uymaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Temel şehircilik sorunlarını aşamamış bir şehirde yaşıyoruz. Edirne'nin artık beklemeye zamanı yok, Edirneli'nin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Edirnelinin de güzel bir şehirde yaşamaya hakkı var. Büyük projelerimiz var, özellikle üzerinde durduğumuz projeler var. Projeleri aktaracağımız ayrı bir toplantı düzenleyeceğiz. İnsanımızı bir değişim istiyor. Bu değişimi Edirneli gerçekleştirecek.Edirneli yaşananlardan bıkmış vaziyette. Bu seçim çok önemli, geleceğimizi, çocuklarımızın torunlarımızın geleceğini oylayacağız."

"Gönül belediyeciliği" parolasıyla yola çıktıklarını ifade eden Uymaz, çıktıkları yolda teşkilatın ve Edirneli'nin desteğiyle başarıya ulaşacaklarını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından partililer Uymaz'ı tebrik etti.

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30