banner137
banner25

Üniversite'nin vicdanı!

Her gün binlerce kişinin sağlığı için çare aradığı veya yakınları için gittiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesi ve Balkan yerleşkesi içerisinde çok sayıda araca ceza yazılıyor olması tepkilere neden oldu.

Park alanlarının dolu veya pahalı olmasından dolayı kısa süreli işlerini halletmek için geçici yerlere araçlarını bırakan sürücüler geldiklerinde ilginç bir not ile karşılaşıyorlar.

Trakya Üniversitesi yönetiminin güvenlik görevlilerine verdiği talimatla araçlarını aykırı alanlarda bırakanların araç ön camlarına not koymaları ve cep telefonu ile fotoğraflarını çekerek emniyete bildirmelerinin söylenmesi ile Balkan yerleşkesi içerisinde ki araçlara adeta ceza yağdığı iddia edildi.

Araç sürücülerinin bazılarının not kağıdını gördükleri ifade edilirken,bazılarının da aradan geçen zaman sonrasında farkına vardıkları ve emniyetin bu konuda araç tescil plaka adreslerine ceza tutanağını göndermeleri ile ceza yazıldığını öğrendikleri belirtildi.Sürücüler “bizler burada canımız burnumuzda geliyoruz.Bizim içeride bir akrabamız ameliyat olmuş veya bir yakınımız yaşam mücadelesi verirken,üniversite yönetiminin bu uygulaması yakışık olmamış.Pazar günü sandık var.ve sandıkta biz bize bu sıkıntıyı yaşatanlara asla oy vermeyeceğiz.Bize ceza kestirenlere bizde 31 Mart günü yerel seçimlerde ceza kestireceğiz.Bunun sorumlusu da üniversite yönetimi olacak.Bizim yanan canımızı kimsenin böyle şeylerle yakmayan hakkı yok.Para kolay kazanılmıyor”dediler.

Güvenlik görevlilerinin “aracınızı hatalı yere park ettiniz.Kaldırmadığınız takdirde hakkınızda cezai işlem uygulanacaktır”yazısı koyduğu ve ardından fotoğraflama yaparak emniyet birimlerine bildirdiği ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30