banner78
banner25

Üner ve Pakarda’dan atkı tepkisi!

Spor Toto Bölgesel Amatör ligi 11.grupta mücadele eden ve 3.lig yolunda başarı ile lider olarak emin adımlarla ilerleyerek Edirne’yi temsil eden Edirnespor’un yönetici ve taraftarları Ak Partili yöneticilere tepki gösterdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdermirli’nin Edirne Ticaret Borsası programı sonrasında salondan çıkarken yanına gelen Ak Partili yöneticilerin Osmanlıspor atkısı vererek fotoğraf çektirmesi ve destek istemesi eleştiri konusu oldu.

Fotoğrafı sosyal medya hesaplarında gören Edirnespor başkanı Savaş Üner ve Genel Kaptan Cesur Pakarda Edirne’nin adını temsil eden ve bu tip yerlerde temsil edilmesi gereken takımının belli olduğunu belirterek “atkı takdimi yapılacaksa Edirnespor atkısı yapılmalıydı”diyerek sitem ettiler.

Edirnespor’un geçmişten gelen köklü bir takım olduğunu ve takıma en zor günlerinde kendilerinin sahip çıkarak ligde lider duruma getirdiklerini belirten her iki yönetici “keşke orada Edirnespor atkısı verilseydi ve şehrin takımı temsil edilseydi” dediler.

Konu hakkında konuşan Genel Kaptan Cesur Pakarda “bu şehrin takımı Edirnespor’dur.Elbette Osmanlıspor’da bu kentin bir başka mücadele eden takımıdır.Sayın bakana şehrin takımının atkısı verilmesi daha uygun olurdu.Bu yapılan hareket Edirne ve Edirnespor seyircisini ve bizleri üzmüştür”dedi.

Kulüp başkanı Savaş Üner ise sporda siyasetin yerinin olmaması gerektiğine vurgu yaparak “benimde siyasi kimliğim var ancak biz her daim şehir takımını siyasi görüş ayır temteksizin temsil etmekteyiz.Ak Partili,CHP’li ve MHP’li yöneticilerimiz var.Ancak biz sadece Edirnespor noktasında ortak görüş belirtebiliyoruz.Bu şehrin takımı ve 3. lig yolunda mücadele eden tek takımı Edirnespor’dur.Çağrı Muştu hem kulüp başkanıdır hemde Ak parti merkez ilçe başkanıdır.Daha önceleri de sayın Cumhurbaşkanımıza bir atkı takdimi sırasında tatsız bir polemik yaşanmıştı.Sayın başkan burada da aynı tutumu sergiliyor ve bu hiç hoş değil.Bizden takımımızın atkısı istendi ancak atkıyı göndermemize rağmen Edirnesporumuzun atkısı verilmedi.İki takımın atkısı verilseydi bir derece,ancak şehrin takımını hiçe saymak hoş karşılanmadı.Sporu siyasete karıştırmasınlar”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30