banner137
banner25

Ucuz atlattı!

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli Selami T.isimli işçi kullandığı traktör ile Saraçhane köprüsü’nden aşağı uçtu.Şans eseri sürücü Selami T’nin burnu bile kanamadı.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi.Görev dönüşü Saraçhane köprüsü üzerinden Park ve Bahçeler Müdürlüğü istikametine seyir halindeki 22 AY 735 plakalı traktör sürücüsü Selami T. Direksiyon hakimiyetini kaybederek 5 metre yüksekliğindeki köprünün korkulukların aşarak aşağı tavan üzerinde düştü.Çevredeki vatandaşların olayı 112 ekiplerine bildirmesi sonrasında olay yerine gelen sağlık görevlileri sürücü Selami T’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yapmak istedi.Durumunun iyi olduğunu belirten sürücü tedaviyi kabul etmedi.Sağlık görevlileri ise imza karşılığı sonrasında olay yerinden ayrıldı.

Polislere kazanın oluş şeklini anlatan sürücü Selami T. “karşı yönden gelen bir toplu taşıma aracı vardı.Burası tek yön olmasına rağmen karşı yönden gelen ve plakasını göremediğim sürücü beni sıkıştırınca bende kenara kaçtım ancak aşağı uçtum”dedi.

Trafik ekipleri tarafından yapılan plaka ve ehliyet sorgulamasında ise sürücü Selami T’nin sürücü belgesinin olmadığı anlaşıldı.Kazaya karışan traktör ve römorku Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesine çekildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30