banner78
banner25

Tutuklu Yunan askerleri ziyaret etti!

Avrupa Parlamentosu (AP) Delegasyonu Başkanı Manolis Kefalogiannis, Edirne'de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna mensup iki askeri kaldıkları cezaevinde ziyaret etti.Edirne'ye gelen Kefalogiannis, F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Yunan askerleri Teğmen Aggelos Mitretodis ile Astsubay Çavuş Dimitros Kouklatzis'i ziyaret etmek üzere cezaevine gitti.

Kefalogiannis'in ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyaret sırasında, gazetecilerin cezaevi tarafına geçişine güvenlik güçlerince izin verilmedi.Ziyaretin ardından Kefalogiannis, Kıyık semtinde bulunan Ortodoks Sveti Georgi Kilisesi'ne geçti. Burada rahip Aleksandır Çıkırık ile bir süre sohbet eden Kefalogiannis, daha sonra dua etti.Sadece kendisini dışarıda bekleyen Yunan gazetecilere ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kefalogiannis, Türk gazetecilerinin sorularını ise yanıtsız bıraktı.Yunan tv kanalına konuşan Avrupa Parlamentosu (AP) Delegasyonu Başkanı Manolis Kefalogiannis’in tutuklu iki Yunan askerinin AB vatandaşı olduğunu ve kendisine verilen görüşme izninin olumlu olduğunu,hızlı bir şekilde hapisten çıkmalarını istediklerini ve Türkiye ile Yunanistan’ın NATO üyesi olduğu ve Türkiye’nin AB’ye girmek isteyen bir ülke olduğunu söylediği öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30