banner137
banner25

Türk botuna ateş açıldı!

Meriç nehrinde devriye görevi yapan Polis Özel Harekat botuna Yunan askerleri tarafından taciz ateşi yapıldı.

Edirne görevli ve Meriç nehrinde Polis Özel Harekat ekibine taciz ateşi açıldı. Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada, " 04.06.2020 Perşembe günü saat 17:30 sıralarında, İlimiz Meriç ilçesi Başyurt Hudut Karakolu Rahmanca Köyü Mülki sınırları içinde, Polis Özel Harekat unsurlarımızca Meriç nehrinde botla devriye görevi ifa edilirken, nehrin ülkemiz sınırı kısmında ağaç köklerine takılı bir göçmen şahsa ait ceset görülüp fotoğraf ve video çekimi yapılırken Yunanistan tarafından 10-12 kişilik askeri kamuflajlı bir grup tarafından Polis Özel Harekat botumuza yönelik taciz ateşi açılmış, görevli personelimizin hemen pozisyon alıp havaya uyarı ateşi açması sonrasında taciz atışı son bulmuştur." denildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Volki 4 yıl önce

Bu tip provakatif olaylar nedeniyle zaten uyuz olduğumuz Yunanlıları daha da sevmez hale geldik. Allah sonlarını hayır etsin.

banner30