banner78
banner25

T.Ü.öğrencilerinden işitme engelli öğrencilere destek!
Trakya Üniversitesi (TÜ) Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri ve Adnan Tunca İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, işitme engelli öğrencilere yönelik ''Engelsizsiniz'' konulu gösteri düzenledi.
İşitme engelli öğretmeni Uygar Bayraktar, TÜ Devlet Konservatuvarı Toplantı Salonu'nda düzenlenen gösteri öncesi yaptığı konuşmada, normal insanların da bir gün engelli olabileceğini belirtti.
Bayraktar, engelli çocukların iletişimsel, dinsel, kişisel ve sosyal her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için erken müdahale programlarının yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.
TÜ Halkla İlişkiler 2. Sınıf Öğrencisi Fulya Karaman da Edirne'de engelli öğrencilere yönelik etkinliklerin hemen hemen hiç düzenlenmediğini belirterek ''Amacımız öğrencilere eğlendirmek, onlara bir şeyler kazandırmak. Herkes konuşan ve duyabilen öğrencileri gösterilerde kullanıyor. Biz bunu yapamayan çocukları seçtik. Hep birlikte güzel bir program yaptık'' dedi.
Konuşmanın ardından gösteriye katılan öğrenciler, işitme engelli öğrencilerin tiyatro sunumu ve mis sabunu yapımı çalışmalarını gösteren slayt sunumunu izledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30