banner137
banner25

TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kırgız emekli oldu
TÜ Rektörü Prof. Dr. Enver Duran, Prof. Dr. Kırgız için Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, uzun süre çalıştığı mesai arkadaşı Kırgız'ın örnek bir kişilik olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Duran, Kırgız ile yaşadıkları iyi ilişkinin sonucu oluşan dostluk bağının uzun yıllar süreceğini kaydetti.
Prof. Dr. Kırgız da gerek yönetici, gerekse akademisyen olarak görevlerini öğrenci odaklı yerine getirdiğini ifade ederek, ''Bellek arşivimde öyle çok fotoğraf birikti ki istediğim zaman göz atıp anımsayacağım ve gülümseyeceğim. Bilimde, sanatta, memleket kaderinde söz sahibi, büyük hizmetler sahibi binlerce öğrencimin heykelleşen son görüntüleri, son kıymetli emanetleri sizlersiniz'' diye konuştu.
Rektör yardımcıları Prof. Dr. Kemal Kutlu ve Prof. Dr. Beyhan Karamanlıoğlu ile TÜ Genel Sekreteri Erengül Özdemir'in konuşmalarının ardından, Prof. Dr. Duran, Prof. Dr. Kırgız'a plaket ve çeşitli armağanlar sundu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30