banner78
banner25

Trakya Üniversitesi'nde Koç Fest etkinlikleri devam ediyor
Trakya Üniversitesi'nde Koç Fest etkinlikleri sürüyor.
Koç Holding'in Türkiye'yi uluslararası spor müsabakalarında temsil edecek başarılı sporcuların yetişmesine ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, spordan yola çıkarak centilmenlik ruhunu geliştirmek amacıyla başlattığı Koç Fest, 2012 turnesini Edirne'den başlattı.
Hentboldan su topuna, futboldan kanoya 40 farklı branşta yıl boyunca 20 bin sporcunun mücadelesine sahne olan Koç Fest 2012 maratonu, Trakya Üniversitesi'nde basketbol karşılaşmalarıyla start aldı.
Basketbol 1. Lig Grup Müsabakaları'nda Trakya Üniversitesi, kendi sahasında Ankara Üniversitesi erkek basketbol takımına 71 - 79, bayan basketbol takımına ise 41 - 57 yenildi. ODTÜ ve Atılım Üniversitesi erkek basketbol takımları arasındaki karşılaşmayı ise 82 - 75 ODTÜ kazandı. Gazi Üniversitesi bayan basketbol takımı da Kocaeli Üniversitesi'ni 48 - 57 mağlup etti. Basketbol müsabakaları 27 Nisan Cuma gününe kadar sürecek.
''Gripin'' konseriyle gündüz etkinlikleri sona erecek olan Koç Fest, 26 Nisan'daki bir sonraki durağında Ege Üniversitesi öğrencileri ve İzmirliler'le buluşacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30