banner137
banner25

Trakya Üniversitesi Rektörünü seçiyor!
Trakya Üniversitesi'nde YÖK'e bildirilecek rektör adaylarının belirleneceği seçimlerde oy verme işlemi başladı.
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde oy verme işleminden önce, rektör adayları salona bir arada girdi.
Seçim kurulunun oluşturulmasının ardından, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran'ın oyunu kullanmasıyla oy verme işlemi başladı.
574 öğretim üyesinin oy kullanacağı rektörlük seçiminde, Prof. Dr. Ahmet Can, Prof. Dr. Yahya Çelik, Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Prof. Dr. Nurettin Heybeli, Prof. Dr. Zeki Hoşcoşkun, Prof. Dr. Beyhan Karamanlıoğlu, Prof. Dr. Ahmet Sınav, Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Prof. Dr. Yener Yörük yarışıyor.
Seçimlerin ardından 6 rektör adayının ismi, aldıkları oy sayılarıyla YÖK'e bildirilecek. YÖK'ün değerlendirmesinin ardından 6 kişilik liste içerisinden 3 kişi Cumhurbaşkanı'na sunulacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de bu kişilerin içinden birini Trakya Üniversitesi'nin yeni rektörü olarak atayacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30