banner78
banner25

Trakya Birlik yöneticileri beraat etti!
Gümrük Müsteşarlığı Gümrük Kontrolörleri Başkanlığı'nca yapılan soruşturma kapsamında haklarında kamu davası açılan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ile yeni ve eski yönetici 4 kişinin beraat ettiği açıklandı.
Birlik'ten yapılan açıklamada, Sezen ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Akgün, birliğin eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Engin ve eski Genel Müdürü Cemalettin Uslu hakkında, birliğe sağlanan imkan dahilinde ithal edilen yağlık ayçiçeği tohumunun fason olarak işletilmesi hususundaki soruşturmanın ardından kamu davası açıldığı hatırlatıldı.
Açıklamada, Edirne 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nin sanıkların üzerine atılı suçun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraat kararı verildiği kaydedildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30