banner137
banner25

Trakya Birlik'te beyaz liste 194 oy aldı!

Trakya Birlik 2017-2018 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirildi.Genel kurul’da 2017-2018 yılının ibra edilmesinin ardından seçime geçildi.Rafet Sezen’in aday olmadığı seçimde iki liste yarıştı.Beyaz ve sarı listenin yarıştığı seçimde Türkiye genelindeki 48 kooperatifin 333 delegesi tam katılım göstererek sandığa gitti.

Buna göre Emre Yılmaz-Şafak Kırbiç- Hilmi Kahraman- Ahmet Akgün- Hüseyin Kocabıyık ve Remzi Kobak’ın yarıştığı beyaz liste 194 oy alarak Trakya Birlik yönetimini oluşturmaya hak kazandı.

Sarıl liste ise 84 oy almayı başardı.Oyların sayılması sonrasında beyaz liste 194 oy sarı liste 84 oy alırken 53 çizik,2 oy’da geçersiz sayıldı.

İlerleyen günlerde yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı sonrasında beyaz liste kendi içerisinde yapacağı seçim ile Yönetim Kurulu Başkanının seçmiş olacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30