banner137
banner25

TIR sürücüsü yaşamını yitirdi!

Edirne'de çimento yüklü tırın çarptığı sürücü yaşamını yitirdi.

Yunus Saz idaresindeki 35 PIH 69 plakalı tır, Kapıkule Gümrük Kapısı'na 22 kilometre mesafede arıza yaptı. 

Tırın dorsesi, aynı firmada görevli Mehmet Yılmaz idaresindeki 35 PMF 77 plakalı çekiciye aktarıldı.

Aktarma işlemi sonrası aynı yönde seyreden S.G'nin kullandığı 34 GA 0102 plakalı çimento yüklü tır, önce yol kenarındaki tırın dorsesine, daha sonra aracının başında bekleyen Yunus Saz'a çarptı. Çimento yüklü tır, bariyerlere çarparak durdu.Kaza sonrasında kazaya ilk müdahale olay yerine yakın olan TIR sürücülerinden geldi.Tır sürücüsünü arayan arkadaşları savaş alanına dönen kaza mahallinde arkadaşlarının cesedi ile 20 metre ileride karşılaştı.Çarpmanın etkisi ile kenarda bekleyen Yunus Saz'ı altına alan tır aracı metrelerce sürükledikten sonra durabildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Yunus Saz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Tır sürücüsü S.G. gözaltına alındı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30