banner137
banner25

TIR kuyruğu'nda bir can daha!

Yetkililerin Kapıkule yolu başta olmak üzere Hamzabeyli ve İpsala sınır kapısı yolu üzerinde TIR kuyruklarının tarih olacağı açıklamalarına rağmen olumsuzluklar bit türlü bitmek bilmiyor.

Özellikle gece oluşan TIR kuyruklarından dolayı seyir halindeki küçük araçların zaman zaman tır araçlarını fark edememelrinden dolayı ölmlü ve yaralamalı çok ayıda trafik kazasının meydane geldiği yol güzergahında dün gece'de yine bir trafik kazası meydana geldi.

Park halindeki yanıcı madde yüklü tankere arkadan çarpan Bulgaristyan uyruklu Pavel Vasilev Pehlivanov olay yerinde sıkıştığı araçta hayatını kaybetti.

Yaşanan olayda CB 6833 BT yabancı plakalı panelvan tipi kamyonet, yurt dışına çıkış yapmak için sırada bekleyen 41 YA 889 plakalı yanıcı madde yüklü tankere arkadan çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Pehlivanov'u araçta sıkıştığı yerden çıkartamayınca kaza kırım aracından yardım istendi. Jandarma, itfaiye ve polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine gelen kaza kırım aracı, kamyonetin kapısını keserek Pehlivanov'u sıkıştığı yerden çıkarttı.

Bulgaristan vatandaşı olduğu öğrenilen Pehlivanov, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Tanker sürücüsü Rafet Kef, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracını park ettikten sonra sıranın kendisine gelmesini beklediğini, arkadaşlarıyla sohbet ettikleri sırada da büyük bir gürültü duyduklarını ve bir kamyonetin aracına arkadan çarptığını gördüğünü anlattı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30