banner137
banner25

Terör konusunda bilgilendirme yaptılar!

Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu, "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında, kayıtlar için Edirne'ye gelen üniversite öğrencilerine, başta terör olmak üzere çeşitli konularda bilgi verdi.

Trakya Üniversitesi (TÜ), 2019-2019 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları Balkan Kongre Merkezi'nde sürüyor.

Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kente ilk kez gelen şehre yabancı ve istismara açık öğrencilerin terör örgütlerinin ağına düşmemesi ve polisin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek için broşür dağıtarak, bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

Öğrencilerden Anıl Dağlı, yapılan bilgilendirmenin kendileri için faydalı olduğunu söyledi.

Ekiplerin uyarıcı bilgiler verdiğini belirten Dağlı, "Emniyet ekiplerini yanımıza görmek ve bunu hissetmek bizi mutlu ediyor. Bize hem broşür verdiler hem de olumsuz bir durumla karşılaştığımızda ne yapmamız gerektiğini anlattılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından açılan stant da, öğrencilere ve ailelerine ücretsiz ikramlarda bulunuluyor. 

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30