banner137
banner25

Tercan'dan İYİ partililere " Biz onları baba ocağına bekliyoruz!"

MHP İl Başkanı Zakir Tercan 13.Olağan büyük kurultay öncesinde partisinin kongre tarihlerini açıklayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sürekli olarak sahada çalışma yaptıklarını ve Edirne ile ilgili sorunları Genel Merkezle paylaştıklarını açıklayan İl Başkanı Tercan “bizler kurum ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını genel merkezimize aktarıyoruz.Edirne’nin sorunlarını tartışarak yapılabilecekleri genel başkan yardımcılarımıza ve Genel başkanımıza,milletvekillerimize iletiyoruz”dedi.

Kongrelere de değinen Tercan ilk kongremiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlattığı İlk adım ilçe kongremizle başlayacaktır. İlk sevda,ilk sesleniş,ilk seviniş,İlk kurşun,ilk adım 3 Hilal sloganıyla başlayacak kongrelerimizde İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik, Kazanan Türkiye olacak.İlk kongremiz kutlu olsun… Başbuğumuzun ve şehitlerimizin ruhu şad olsun. Liderimizin ömrü uzun olsun kazanan Türkiye olsun”diyerek merkez ilçe kongresinin 15 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını kaydetti.

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “evine dön” çağrısını nasıl değerlendiriyorsunuz şeklinde yöneltilen bir soruya ise il başkanı Zakir Tercan “Biz onları baba ocağına bekliyoruz”şeklinde cevap verdi.tercan açıklamasının devamında “MHP İl Başkanı olarak saygıdeğer Genel Başkanımızın sayın Meral Akşener’e “evine dön”çağrısını biz olumlu buluyoruz.Genel Başkanımız bir şey söylüyorsa bildiği bir şey vardır.Tabii ki bizden İYİ partiye giden arkadaşlarımız var.Bizde onları baba ocağına bekliyoruz.Çünkü bu arkadaşlarımızla kader birliğimiz vardır,çalışmalarımız vardır.MHP’nin çıtasını yükseltmek için,MHP’ye ivme kazandırmak için her seçimde mücadele etmiş arkadaşlarımızdır.Ama şu şekilde ama bu şekilde partimizden ayrılıp İYİ parti saflarına katılanları da,biz Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılmaya bekliyoruz.Kapımız sonuna kadar açıktır.Biz bu çağrıyı benimsiyor ve memnuniyetimizi de ifade etmek istiyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30