banner78
banner25

Temasta olanlar evlerinde karantinada!

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi'nde adının açıklanması istenmeyen koronavirüs taşıyıcısı doktorla temaslı olduğu belirlenen çalışan ve bazı kişilerin testlerinin negatif çıktığı,tedbir amaçlı evlerine gönderilerek karantinaya alındığı belirtildi.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi'nde adının açıklanması istenmeyen ve koronavirüs taşıyıcısı olduğu belirlenen bir doktorun, temasta bulunduğu ameliyathane personeli ve hastalarının karantinaya alındığı haberinin ardından detaylar ortaya çıktı.
Konuyla ilgili yetkililerden edinilen bilgiye göre, söz konusu doktorun memleketinden dönüşte koronavirüs teşhisiyle tedaviye alındığı, temasta bulunduğu sağlık personeli ve hastalarının da tedbir amaçlı karantinaya alındığı belirtildi. Söz konusu süreçte doktorun temasta bulunduğu kişilere COVİD–19 testi yapıldı. Kişiler bu süreçte tedbir amaçlı evlerinde karantinaya alındı.
Yaşanan son gelişmedeyse, yetkililerin açıklamasına göre söz konusu doktorun temasta bulunduğu tüm kişilerin COVİD–19 testlerinin negatif çıktığı öğrenildi. Vatandaşların, karantina süresi doluncaya kadar evlerinde takip edileceği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30