banner78
banner25

Tekin “Selimiye caminin acil güvenliğe ihtiyacı var!“
Tekin, Selimiye Camisi'nin bahçesinde yaptığı basın açıklamasında, Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Mahalli İdareler Başkanlığı olarak Selimiye Camisi ve Külliyesi Alan Yönetimi ve Çevre Düzenlemesine ilişkin yaptıkları bir araştırmanın sonuçlarını paylaşmak için bir araya geldiklerini belirtti.
100'den fazla kişiyle yaptıkları araştırmada, Selimiye Camisi ve Külliyesi Alan Yönetimi ve Çevre Düzenlemesine ilişkin bazı eksikleri tespit ettiklerini anlatan Tekin, şunları kaydetti:
''Selimiye Camisi'nin iç ve dış güvenliğinin sağlanması için güvenlik sistemi ve personele ihtiyaç vardır. Ziyaretçilere yönelik abdest alma ve engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayabilecek ilave tuvalet yapılmalıdır. Selimiye'nin seyyar satıcılardan arındırılması ve çevre aydınlatmasının tamamlanması gerekir. Caminin içinin ve iç-dış avlusunun düzenli olarak temizlenmesi ve temizlik personelinin istihdam edilmesi gerekmektedir. Ayrıca acil olarak jeneratöre ve caminin bazı bölümlerinde restorasyona ihtiyaç duyulmaktadır.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30