banner78
banner25

TDP lideri Sarıgül “vatandaş mevcut iktidara güvenmiyor!”

Türkiye Değişim Partisi TDP lideri Mustafa Sarıgül Edirne’ye gelerek Edirne İktidara Hazırlık Merkezi binasının açılışını yaptı.

Edirne’ye karayolu ile gelen ve kalabalık partili topluluğu tarafından Edirne TEM otoyol gişelerinde karşılanarak programın yapılacağı Margi otele getirilen Sarıgül ve beraberindekiler salona büyük bir coşku ile girdiler.Yapılan takdimin ardından okunan İstiklal marşı ve Andımız salondakiler ve Mustafa Sarıgül tarafından hep bir ağızdan okundu.

Genel başkan yardımcılarının konuşmalarının ardından salondaki kalabalığın coşkulu tezahüratları eşliğinde Sarıgül kürsüye geldi.Adaletsizlik,hukuk,insan hakları,ne yazık ki ekonomik kriz ülkemizi derinden sarsmıştır diyerek sözlerine başlayan Sarıgül “bu sorunların çözümü için mutlaka ülkemizde değişime ihtiyaç var.Ülkemizi dürüst politikalara başarıdan başarıya,ulaştıracak kadrolar Türkiye Değişim Partimizde mevcuttur.Çiftçilerimiz,köylülerimiz ellerindekini,avuçlarındakini ne yazık ki kaybediyor.Köylerimizde bankalar haciz memurlarıyla traktörleri ne yazık ki haczediyor.Esnaflarımız günlerdir siftah yapmadan kepenk kapatıyorlar.Borçlarını ne yazık ki ödeyemiyor.Emeklilerimizin aldığı maaş artık pazarda fileleri doldurmuyor.”dedi.

Eğitimde fırsat eşitliğine önem verdiklerini ifade eden Sarıgül, iktidara gelmeleri durumunda zengin ve fakir çocuklarının ayrı ayrı eğitim görmeyeceklerini bütün çocukların devlet okullarında iyi seviye eğitim görmesini sağlayacaklarını kaydetti.

Vatandaşların artık var olan mevcut iktidara güvenmediklerini ve bunun yerini dolduracak bir alternatif muhalefet olmadığını söylediklerini ifade eden Sarıgül “vatandaş bugüne kadar daha kötüsünden korkuyordu.Yurttaşlarımız iktidarın alternatifi olmadığı için mutsuzdu.Ama artık kimse korkmasın Türkiye’miz en iyisine layıktır,Türkiye’miz Türkiye değişim partisine layıktır”şeklinde konuştu.

Türkiye Değişim Partisi iktidarında Trakya’nın Balkanların Dubaisi olacağını belirten Sarıgül “12 Balkan ülkesinde yaşayan 150 milyon nüfus Trakya’ya gelecek.Trakya’yı kültürde,sanatta,eğitimde,alışverişte,turizmde tarihi ve doğal güzellikleriyle muhteşem br noktaya taşıyacağız.150 milyon 12 Bakan ülkesi Almanya’ya,Fransa’ya,İngiltere’ye gitmek istemiyor.Buraya gelmek istiyor.Aöa biz Dubai modeli ne ise onun aynısını burada planyacağız.Bu nedenle Trakya değişimin de lokomotifi olacaktır. TDP´nin de en güçlü kalelerinden olacaktır.”ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Tolga Hekimoğlu’na mazbatasını takdim eden Sarıgül birde jest yaparak mazbatayı Edirne siyasetinden bir dönem rol almış ve Edirne’nin sevilen isimlerinden merhum Dr.Kemal Hekimoğlu’nun eşi olan Ayla Hekimoğlu’na verdirdi.

Buradaki konuşmaların ardından Talatpaşa asfaltı üzerinde bulunan Edirne İktidara Hazırlık Merkezi binasının açılışına geçildi.Sarıgül burada davul zurnalarla karşılandı. Genel Başkan Mustafa Sarıgül; “Bugün burada Edirne iktidara hazırlık merkezini “Bismillah” diyerek açıyoruz. Bugün Edirne iktidara hazırlık merkezi, yarın ülkemize çok önemli projeler üretecek. Edirne’mizde hiçbir siyasi parti gözetmeden bütün yurttaşlarımızı kucaklayacak, esnaflarımıza hayırlı işler dileyecek, Esnaflarımız pandemi münasebetiyle son derece sıkıntıda. Buradan sesleniyorum; özellikle Anakara’dan talebimiz, üzerinde durulması gereken en önemli konumuz pandemi süresince kısa çalışma ödeneğinin devam etmesidir.Türkiye Değişim Partimiz Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet’imizin değerlerini geliştirerek koruyan, inançlara saygılı, laikliği savunan, alın teri ve emeğin yanında olan, üretimi destekleyen, hudut ve bayrak birliği diyen Türkiye Cumhuriyetimizin en demokratik kitle partisidir. Türkiye Değişim Partimizden içeri girecek olan hiçbir yurttaşımıza; sen dün hangi partiye oy verdin,hangi partidensin diye sorulmayacak. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi kökenden olursa olsun, nereli olursa olsun, hudut birliği diyorsa, bayrak diyorsa, barış diyorsa, toprak diyorsa, atalarımızın ve dedelerimizin, ecdatlarımızın görüşlerini ve düşüncelerini en iyi şekilde savunuyorsa başımızın üzerinde yeri vardır. Edirne’den bütün ülkeme sesleniyorum; “Biz ülkemizin her noktasında barışın, huzurun hakim olmasını istiyoruz, Emniyet Mensuplarımızın, Türk Silahlı kuvvetlerimizin hiçbir zaman hiçbir zaman boynunun bükük olmasını asla ve asla istemiyoruz.Hudut ve Bayrak Birliği diyen Türkiye Değişim Partisi, ülkemizin en demokratik kitle partisidir”diyerek 15 gün sonra Edirne’ye tekrar geleceğini ve muhtarlar başta olmak üzere basın mensupları ve STK temsilcileri ile görüşeceklerini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30