banner78
banner25

Taştimur''Ligde kaldık, en önemlisi o''
Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı evinde 90-70 yenen Olin Edirne'nin başantrenörü Gökhan Taştimur, ''Ligde kaldık, en önemlisi o'' dedi.
Taştimur, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, aldıkları sonuçla matematiksel olarak ligde kaldıklarını belirterek, ''Maçı değerlendirmek yerine ligi değerlendirmek isterim. Ciddi mücadeleler verdik, savaştık. Haftalardır uzak mesafeli atışlarımız girmiyordu, bugün ise yüksek isabet yüzdesine ulaştık. Ligde kaldık, en önemlisi o'' diye konuştu.
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Hakan Demir de Olin Edirne'yi tebrik ederek, Olin Edirne'nin ligde kalmaya yetecek bir basketbol oynadığını söyledi. Demir, takımının kötü oynadığını, bugünkü oyunla play-off'ta şanslarının olamayacağını ifade ederek, ''Play-off'a kadar bunu düzelteceğiz'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30