banner137
banner25

Taştimur''Altyapımızla adımızdan söz ettirmek istiyoruz''
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin başantrenörü Gökhan Taştimur, ''Altyapımızla adımızdan söz ettirmek istiyoruz'' dedi.
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Taştimur, ''Olin Edirne Gökhan Taştimur Basketbol Akademisi'' projesi hakkında bilgi verdi.
Akademide 12'şer kişilik 2 takımla çalışma yapacaklarını anlatan Taştimur, takımların 1999-2000 ve 2001-2002 doğumlu sporculardan oluşacağını belirtti.
Takımlarda yer alacak sporcularda teknik özellik aramayacaklarını anlatan Taştimur, şunları kaydetti:
''Altyapıdan farklı bir oluşum olan akademideki takımlar, hazırlık maçları oynayıp, Edirne'deki yerel lige katılacaklar. Erken başvuru yapan sporcular, akademide yer almaya hak kazanacak. Akademideki takımları yardımcı antrenörlerim ile haftada 3 gün çalıştıracağız. Ayrıca, projenin ticari bir amacı yok. Tek amacımız A takıma sporcu kazandırmak. Altyapımızla adımızdan söz ettirmek istiyoruz.''
Geçtiğimiz yıllarda uygulanan ''Basketbol Okulu'' projesinin bu yıl da devam ettiğini ifade eden Taştimur, basketbol okulunda 75 sporcunun Olin Edirne Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Cenk Dumlupınar tarafından çalıştırılacağını kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30