banner78
banner25

Tasmalı“kınamayı kınadı“
Tasmalı, Genel Sekreter Bilal Ürer ile birlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne Belediyesi'nin, meclis kararı ile yasalar çerçevesinde, kent merkezindeki 24 mahalle muhtarına 200 lira maddi yardımda bulunduğunu anımsattı.
Ödenen bu para ile elektrik, internet ve yakıt gibi giderlerin karşılanmaya çalışıldığını ifade eden Tasmalı, şöyle devam etti:
''Edirne Belediyesi, yasalar çerçevesinde kent merkezindeki mahalle muhtarlarına aylık 200 lira yardımda bulunulması için meclise önerge verdi. Belediye meclisi de bu önergeyi kabul etti.
Ancak, CHP İl Disiplin kurulu, grup kararına uymayan ve bu karara evet oyu kullanan partili belediye meclis üyelerine kınama cezası vermiş. Eğer bize 200 lirayı çok görüyorlarsa ve uygun değilse geri alsınlar ama bu konuda bizim arkadaşlarımızı lütfen cezalandırmasınlar. Belediye meclis üyelerine verilen kınama cezası, bizleri çok üzdü. Keşke biz bunu almasaydık da bizim arkadaşlarımız ceza görmeseydi.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FEVZİ PEKCANLI 12 yıl önce

sayin muhtar başkan nasil olsa sizin masraflarinizi karşilayacak o zaman size bir tek şey kaliyor ya vatandaştan para almamak yada başkandan aldiğiniz paranin karşiliğini vermek bunu nasil yaparsiniz bilmem ama size bir akil gidin 200 lirayi kim verdiyse ona souru

banner30